perjantai 24. kesäkuuta 2016

Rakkaat Ninja 10v ja Manu 9v

Rakkaat kissaseniorini täyttävät näin juhannuksena vuosia. Kummankaan tarkkaa syntymäaikaa en tiedä. Arvelen Ninjan syntyneen maaliskuun puolessa välissä ja Manun huhtikuun lopussa, toukokuun alussa.

Ninja jo 10 vuotta! Mihin se aika menee. Vastahan rouva oli pentu ja melkoinen riiviö olikin. Toivottavasti toiset 10 vuotta menee vielä.
Manukin täyttää 9 vuotta. Manu on hyvin sopeutunut vaikka olikin aivan liian pieni kun sain herran. Mutta kun tiedän mistä herra stressaa ja ottaa pulttia, niin yritän välttää mahdollisimman paljon näitä hetkiä. Reissaaminen on yksi pahimmista, mutta sitä ei voi välttää aina. Tämän takia käyn koko poppoon kanssa äidin luona harvakseltaan. Ja varsinkaan viikonloppureissuja en tee, koska Manulla menee pari päivää aina normalisoitumiseen matkan jälkeen. Sirun tulo on onneksi reipastanut Manua ja herrasta on tullut hieman rohkeampi.

Lauma lähti eilen "mummulaan" edeltä käsin, itse matkaan vajaan viikon päästä perässä. Manu oli jo aamusta asti pakosalla, kun vaistosi lähdön. Mutta nätisti meni boksiin ja Ninja kaveriksi tällä kertaa. Hieman on haikeaa olla yksin kotona. Toisaalta saanpahan rauhassa siivota ja ommella iison läjän tilaustöitä ja ehkä omiakin kerkeän tekemään. 

Ostin Sydänystävältä kokeiluun Pet Remedy -suihkeen juuri tätä varteen. Ainakin ohjelappu oli kuolattu ihan märäksi. Toivottavasti auttoi matkalla, kun suihkautin vähän sitä boksin seinämiin. Aika ärhäkkä oli haju. 


Manu alle 6kk ja Ninja 1,5v

Ninja reilu 1 v

Manu alle 6kk

Manu alle 6kk ja Ninja 1,5v





Manu n. 7kk

Ninja n. 6kk

Ensimmäisiä kuvia Manusta


Tämä taas kertoo kuinka kova nautiskelija rouva on.






Tämä kertoo kaiken olennaisen Ninjan riiviydestä pentuna. Aina isottelemassa <3, ikää n. 5kk

1 kommentti: