sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Vesiautomaatti

Olen jo jonkun aikaa miettinyt vesiautomaatin hankkimista, kun Ninja ei tahdo oikein juoda vettä. En ole sitä hankkinut, kun ovat aika hinnakkaita ja jos ei kukaan käytäkään sitä, niin sehän vasta harmittaa. Sirun kasvattaja sitten vinkkasi, että hänen työkaverillaan olisi myynnissä todella edullisesti automaatti, niin ostin sen sitten samantien.

Vesiautomaatti on nyt hurissut muutaman päivän keittiössä ja Siru eilen illalla kävi latkimassa siitä, juhuu! Ninjaa ei vaan voisi vähempää kiinnostaa. Joten aloitanpa uudestaan ja lisään rouvan ruuan sekaan vettä.





Mikä tää on? Mitä tää tekee?





Järjestelin myyntipesät kaappiin jemmaan ja siinä tohinassa en sitten katsonut missä kissat ovat. Hetken päästä Ninja lähti vakiopaikaltaan eteisen matolta  tutkimaan yhtä kaapin ovea. Sitten rupes aivot raksuttaan, ettei Sirua ole hetkeen näkynyt. Siellähän neiti tyytyväisenä torkkui vieraspeitteen päällä.

Moi! Mitä sä täällä kaapissa teet?

1 kommentti:

  1. Vesiautomaatti on asia, josta olen haaveillut jo vuosia. Haikun vuoksi en ole kuitenkaan meille sellaista hankkinut kun tyttö tykkää kaadella ja/tai liikutella vesikuppeja, jos ne on muualla kuin lavuaarissa. Toki automaatit, ainakin osa, on tosi painavia, mutta en silti luota vesi + sähkö -yhdistelmään Haikun kanssa. :D

    VastaaPoista