tiistai 9. helmikuuta 2016

Satakissan näyttely

Käytiin Sirun kanssa Satakissan ensimmäisessä kansainvälisessä näyttelyssä 6.2. Yyterin kylpylähotellissa. Serti tuli (CAGPIB), samoin nominointi ja vielä Best In Show! Tämä oli neidin toinen BIS. Hieman oli kärtyisellä päällä tyttö huonosti nukutun yön jäljiltä, mutta hienosti kuitenkin jaksoi päivän. Seuraava näyttely on kotinäyttely Jyväskylän Paviljongilla 12.-13.3., jossa neidin pitäisi lauantaina valmistus GIPiksi (Grand International Premior).

Manu oli sunnuntai-maanantain ripulilla, todennäköisesti pöpö tuli minun tai Sirun välityksellä näyttelystä. Onneksi kasvattaja vinkkasi Promax-aineesta, niin pöpö selätettiin muutamassa tunnissa ja eilen illalla Manu sitten söikin ison lautasellisen keitettyä seitiä ja riisiä. Ja tänään sitten hepuloi ihan normaalisti.

Siru on vuoden 2015 kastraattinaaraiden ranking-listalla sijalla 7. kategoriassa IV ja Kes-Kisin kastraattinaaraiden listalla sijalla 6. Ei ihan huonot tulokset ensimmäisen näyttelyvuoden jälkeen ja varsinkaan, kun ostin neidin lemmikkitasoisena.

Photo: Pekka Savolainen

Photo: Pekka Savolainen

Photo: Pekka Savolainen

Photo: Pekka Savolainen
Kuvia paneelista.
Photo: Tessa

Photo: Tessa

2 kommenttia:

  1. Vau, suuret onnittelut!! :) Melkoinen menestys! Mikä tekee Sirusta lemmikkitasoisen? Mie ajattelin viedä lemmikkitasoisen Noran näyttelyyn ensi vuonna, ihan mielenkiinnolla käyn katsomassa mitä tuomari sanoo. :D En tiedä tarkkaan mikä tekee Norasta lemmikkitasoisen, mutta yleensä korvien toivotaan olevan avoimempia. Näyttelyssä on kuitenkin menestynyt varsin kippuraisiakin korvia, joten ehkä Noralla olisi mahdollisuus sertiin. Ulkomaille asti me ei olla kuitenkaan lähdössä eli näyttelyura loppuu viimeistään ensimmäisen tittelin jälkeen. :)

    Ja hienoa, että ripuli selättyi noin helposti! Toipilasruuasta kannattaa jättää riisi pois, lihansyöjälle pelkkä liha on parempi. :)

    VastaaPoista
  2. No siis, kasvattajat eivät vaatineet näyttelyssäkäyntejä, myivät sen lemmikkikissana ei näyttelykissana. Siru on standardin mukainen itis, mutta ei parhaimmasta päästä, toisin kuin emonsa, josta tuli National Winner ja omaa tittelin jos toisenkin, samoin siskonsa on BIS-rohmu. Siru pääsee melkein aina TP-valintaan, mutta hyvin harvoin pidemmälle.

    American curleja näkee harvakseltaan näyttelyissä, Porissakin niitä oli alle 10, joten olis kiva nähdä niitäkin enemmän :)

    VastaaPoista